Samsung Reparatie Almelo

Er zijn geen producten in deze categorie.

Samsung scherm reparatieprijzen en tijden

Indicatie reparatie tijden, indien monteur beschikbaar.

BeschrijvingPrijsReparatietijd
Samsung Galaxy S8 LCD Scherm vervangen€249,-Binnen 30 minuten
Samsung Galaxy S8 PLUS LCD Scherm vervangen€299,-Binnen 30 minuten
Samsung Galaxy S7 LCD Scherm vervangen€149,-Binnen 30 minuten
Samsung Galaxy S7 EDGE Scherm vervangen€299,-Binnen 30 minuten
Samsung Galaxy S3 Scherm LCD Touch Reparatie / Galaxy S3 + Neo€49,-Binnen 30 minuten
Samsung Galaxy S4 Scherm LCD Touch Reparatie€79,-Binnen 30 minuten
Samsung Galaxy S5 LCD Scherm Touch Reparatie €119,-Binnen 30 minuten
Samsung Galaxy S6 LCD Scherm Reparatie €179 Binnen 30 minuten
Samsung Galaxy S6 EDGE Scherm vervangen€179,-Binnen 30 minuten
Samsung Note 4 LCD Scherm Touch Reparatie €179,- Binnen 30 minuten
Wij repareren alle Samsung modellen! Bel 0546-433709 of email voor een prijsopgave!  


Samsung reparatie in Almelo | Sarkis-Sat.nl

Samsung is een heel bekend bedrijf die tegenwoordig vooralbekend staat om de elektronische apparaten die deze produceert. Hierbij kunt udenken aan wasmachines, televisies, maar ook smartphones. Het bedrijf Samsungis opgezet in 1938 in Zuid-Korea en sindsdien is het bedrijf enorm gegroeid enhet is nu een van de bekendste merknamen in de wereld. De smartphones vanSamsung zijn tegenwoordig al verder ontwikkeld en er komen iedere keer weernieuwe modellen bij. Er worden nieuwe functies bij ontwikkeld en de kwaliteitvan de smartphones wordt ook beter.

Doordat Samsung erg bekend is worden de smartphones van ditmerk ook veel gebruikt, hierdoor kan het zijn dat door het vele gebruik er eenonderdeel kapot gaat. U kunt de smartphone hebben laten vallen waardoor hetscherm is gebarsten of een onderdeel werkt niet meer naar behoren. Dit isnatuurlijk erg vervelend, maar gelukkig kunt u dan bij Sarkis-sat.nl terecht.Ons team van vakkundige monteurs kunnen snel en voordelig uw Samsung smartphonerepareren en weer als nieuw maken.

Diverse smartphones van Samsung goedkoop laten repareren

Er zijn veel verschillende modellen van Samsung teverkrijgen, het liefst wilt u zo lang mogelijk met uw smartphone doen. Het kannatuurlijk zo zijn dat u deze per ongeluk laat vallen en dat het scherm kapotis gegaan, wij van Sarkis-Sat kunnen u dan van dienst zijn. Ons team kan alle Samsung modellen repareren, u kuntlangs komen in onze winkel aan de Nieuwstaat 64 in Almelo. Dit kan zonderafspraak, maar u kunt voor de zekerheid altijd even bellen of mailen voor eenafspraak. Bij de meeste reparatiegevallen is uw smartphone dezelfde dag nog klaar en kunt u deze gelijk weer meenemen, dooronze snelle reparatieservice zit u nooit lang zonder mobiel.

Gebruik maken van onze uitstekende reparatieservice 

U kunt bij ons terecht voor de reparatie van uw iPhone,Samsung smartphone, iPad en nog meer. Door onze vakkundige monteurs wordt iederapparaat zorgvuldig voor u gerepareerd en vaak is uw smartphone dezelfde dagalweer klaar. Na de reparatie heeft u 3 maanden garantie op de onderdelen diezijn gerepareerd, zo weet u zeker dat u nog lang door kan met uw smartphone.Heeft u vragen over de reparatie, dan kunt u altijd contactmet ons opnemen via de telefoon, maar ook via de mail. Naast onzereparatieservice vindt u in onze webshop diverse smartphone onderdelen voor descherpste prijs, hiermee kunt u uw eigen toestel repareren. 


De waardering van www.sarkis-sat.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.3/10 gebaseerd op 207 reviews.