BlogNieuwe batterij maakt oude iPhone snellerHeb je het gevoel dat jouw oude iPhone 5s, 6 of 6s niet meer vooruit te branden is? Misschien is het deels aan iOS 11 te wijten, maar mogelijk heeft het ook met de accu te maken. Een oude accu lijkt namelijk voor een tragere iPhone te zorgen.


Waarom er grote verschillen zijn in prijs en kwaliteit bij smartphone-scherm reparaties
Het is zover, je doet altijd zo super zuinig met je smartphone maar het onvermijdelijke is gebeurd, je hebt hem laten vallen en je scherm is kapot (had je nou toch maar die screen protector of een hoesje gekocht!). Alsof dit nog niet erg genoeg is, sta je nu voor een moeilijke keuze: waar ga je het scherm laten repareren, of ga je dit zelf doen?


Apple heeft weer een nieuw pareltjeApple is opgericht op 1 april 1976 door Steve Jobs, Steve Wozniak en Ronald Wayne.Het bedrijf werd echt bekend toen ze de Apple 2 eind jaren 70. Een van de eerste succesvolle personal computers ter wereld.Op vakantie? Met deze android apps ga je goed voorbereid op reisDe zomervakantie staat voor de deur, of wellicht is deze al voor je begonnen. In dit overzicht zetten we de beste vakantie- en reis-apps 2017 voor je op een rij. Denk aan het het uitstippelen van je reis-apps waardoor je niets hoeft te missen en apps die je helpen met inpakken van je koffer.

Wil je graag gebruik maken van de apps in dit overzicht maar heeft je smartphone een defect? Kom dan snel langs Sarkis-Sat gelegen aan de Nieuwstraat 64 in Almelo om je smartphone te laten repareren en maak gebruik van de "klaar terwijl u wacht service" onder genot van een bakje koffie!Alle iPhone 8 geruchten op een rijtjeDe iPhone 8 is nog niet uit. Het is de nieuwe Apple iPhone die verwacht wordt in het najaar van 2017. Officieel heeft Apple nog niets bekendgemaakt over de nieuwe iPhone, maar zoals altijd zijn er al wel een hoop nieuwtjes en geruchten over de specs en functies van de nieuwe iPhone 8. Die lees je in dit artikel.
‘Details Samsung Galaxy S8 en S8 Plus opgedoken’De afgelopen maanden zijn er al regelmatig afbeeldingen, specificaties en geruchten opgedoken van de Galaxy S8 en Galaxy S8 Plus smartphone. Vandaag zijn er opnieuw een
aantal details opgedoken van de nieuwe smartphone. 


Telefoon defect, wat nu?Het komt u vast bekend voor. U bent ergens druk mee bezig en kijkt tussendoor even snel op uw mobiele telefoon. Maar dan slaat het noodlot toe: u laat uw smartphone vallen! De schrik slaat u om het hart. Het enige waar u dan op hoopt, is dat uw mobiele telefoon geen schade heeft opgelopen.


Samsung Galaxy S8 en Galaxy S8+ gelanceerd: alles wat je moet wetenNa maanden aan geruchten, gelekte informatie en voorspellingen is het dan eindelijk zo ver: de Samsung Galaxy S8 en Galaxy S8+ zijn officieel gelanceerd! De Koreaanse smartphonefabrikant heeft tijdens een onthulling in Londen en New York beide vlaggenschepen uit de doeken gedaan.iPhone 8-ontwerp gelekt in software slimme speaker van AppleDe meest betrouwbare bron als het op gelekte Apple-informatie aankomt, is het bedrijf uit Cupertino zelf. Via de software van de HomePod-speaker lekt Apple nu zelf het definitieve iPhone 8-design. Ook wordt gezichtsherkenning bevestigd.Nieuw iPhone 8-concept toont dubbele frontcamera en statusbalk

Weergeven 1 t/m 9 van in totaal 9