Sony Xperia Z Ultra

Product vergelijk (0)


Sony Xperia Z Ultra Audio Flexkabel met Koptelefoonaansluiting

Sony Xperia Z Ultra Audio Flexkabel met Koptelefoonaansluiting

Blijft de kabel van de koptelefoon niet goed meer zitten of hoort u helemaal niks meer? Bestel dan d..

€6,95 Excl. BTW: €6,95

Sony Xperia Z Ultra Luidspeaker

Sony Xperia Z Ultra Luidspeaker

Sony Xperia Z Ultra Luidspeaker..

€6,95 Excl. BTW: €5,74

Sony Xperia Z Ultra XL39h Achterkant/Glas Zwart

Sony Xperia Z Ultra XL39h Achterkant/Glas Zwart

Sony Xperia Z Ultra XL39h Achterkant/Glas Zwart..

€19,95 Excl. BTW: €16,49

Weergeven 1 t/m 3 van in totaal 3

Sony Xperia Z Ultra onderdelen | Sarkis-Sat

De Sony Xperia Z Ultra is een smartphone dat in 2013 uitgebracht werd door Sony. De smartphone werd uitgebracht onder de codenaam ‘Togari’ en op de markt geïntroduceerd als ‘s werelds slankste Full HD-smartphone. De mobiel heeft net zoals de Sony Xperia Z en Z1 een IP-rating van 55 en 58, dit houdt in dat hij beschermd is tegen stof en water. Daarnaast beschikt hij over een onsplinterbaar en kras-bestendig beeldscherm. De Xperia Z Ultra maakt gebruik van hetzelfde ontwerp als de Xperia Z, namelijk het "Omni-Balance" ontwerp. Het glasplaatje aan zowel de voorzijde als de achterzijde is gemaakt van tempered glas wat inhoudt dat deze krasbestendig en onsplinterbaar is. De smartphone is beschreven als een "aantrekkelijk ogende gadget" die een minimalistische maar stijlvolle uiterlijk heeft en u een premium gevoel geeft. Deze smartphone heeft dezelfde breedte als een paspoort, daardoor past het apparaat eenvoudig in normale jas en broekzakken. Het metalen frame zorgt ervoor dat de mobiel eenvoudiger en comfortabeler in de hand te houden is.

Onderdelen voor allerlei smartphones van diverse fabrikanten

In het assortiment van Sarkis-Sat.nl zult u verschillende onderdelen voor uw Sony Xperia Z Ultra vinden zoals bijvoorbeeld de luidspreker of een nieuwe achterkant. Naast deze onderdelen biedt het assortiment ook nog ontzettend veel handige onderdelen aan voor allerlei andere smartphones van andere fabrikanten zoals Apple, Samsung, Nokia en meer. Al deze producten kunt u via onze webshop eenvoudig bestellen waardoor u de reparatie eenvoudig zelf, thuis kunt uitvoeren. Dit bespaart kosten voor bijvoorbeeld het laten repareren van uw smartphone of een compleet nieuwe halen. Ook biedt ons assortiment enkele tools aan die erg nuttig zijn bij het open- en dichtmaken van de mobiel en bij het vervangen van onderdelen.

De beste service en onderdelen voor uw smartphone

Heeft u vragen over bepaalde onderdelen van uw smartphone of over de reparatie hiervan? Neem dan gerust contact op met Sarkis-Sat, onze experts zijn bereid om al uw vragen te beantwoorden. Zo kunnen ze advies geven over welke onderdelen u nodig bent voor de reparatie en hoeveel deze kosten, daarnaast bieden wij ook een reparatie service aan. Via deze service kunt u eenvoudig uw smartphone laten repareren bij ons in de winkel. Hierdoor weet u zeker dat uw smartphone veilig gerepareerd wordt zonder dat hierbij andere onderdelen kwijt of beschadigd raken. Via onze webshop kunt u eenvoudig al uw benodigde producten bestellen en veilig afrekenen door middel van de verschillende betalingsmogelijkheden die aangeboden worden. 


De waardering van www.sarkis-sat.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.3/10 gebaseerd op 207 reviews.