Nokia Lumia 720

Product vergelijk (0)


Nokia Lumia 720 Digitizer Scherm Touchscreen Zwart

Nokia Lumia 720 Digitizer Scherm Touchscreen Zwart

Is uw Nokia Lumia 720 scherm zwart gebarsten of werkt de touchscreen niet goed meer? ..

€29,95 Excl. BTW: €24,75

Nokia Lumia 720 LCD Scherm met Touchscreen

Nokia Lumia 720 LCD Scherm met Touchscreen

Zit er een barst in het scherm van uw Nokia Lumia 720 of functioneert deze helemaal niet meer? Beste..

€59,95 Excl. BTW: €49,55

Weergeven 1 t/m 2 van in totaal 2

Nokia Lumia 720 onderdelen kopen | Sarkis-Sat.nl

In 2013 bracht Nokia enkele nieuwe toestellen uit die elk voor een ander doelgroep geschikt was, ook de Nokia Lumia 720 werd dat jaar uitgebracht. Deze smartphone was op het moment dat hij uitgebracht werd de dunste telefoon die Nokia ooit geproduceerd heeft. De telefoon beschikt over een 4,3 inch (10,92 centimeter) beeldscherm met een resolute van 480 bij 800 pixels. De onderdelen van deze smartphone zijn van een goede kwaliteit, maar het kan altijd gebeuren dat er iets kapot gaat. Dit kan komen door het vele gebruik van de smartphone of doordat deze bijvoorbeeld is gevallen. Als er barsten in het scherm zitten is het niet fijn om hier nog langer mee rond te lopen, deze kunt u dan ook maar beter vervangen. In de webshop van Sarkis-Sat.nl vindt u een nieuw scherm die u eenvoudig zelf kunt installeren op uw Nokia Lumia 720.


Diverse Nokia onderdelen eenvoudig online bestellen

Heeft uw Nokia Lumia 720 tijdens het gebruik schade opgelopen waardoor het touchscreen of LCD scherm niet meer werkt naar behoren? Dan bent u bij Sarkis-Sat.nl aan het juiste adres. In ons assortiment vindt u een ruim aanbod aan verschillende onderdelen voor de Lumia 720 om eventuele beschadigde onderdelen eenvoudig te vervangen. Naast onderdelen voor de Lumia 720 vindt u ook voor allerlei andere smartphones, de handige onderdelen in ons assortiment. Deze onderdelen zijn allemaal erg scherp geprijsd en eenvoudig te installeren bij uw smartphone. Hebt u nou geen ervaring met het repareren van een mobiel maar u wilt toch de reparatie zelf uitvoeren? Bekijk dan de verschillende tools die wij in ons assortiment aanbieden om de reparatie wat makkelijker te maken en ervoor zorgen dat deze goed verloop, zonder dat er nog meer schade aan de telefoon wordt verricht.


Uw smartphone laten repareren door Sarkis-Sat

Wanneer u liever uw smartphone laat repareren door een ervaren persoon dan kunt u gebruik maken van de Telefoon Reparatie Service van Sarkis-Sat. Voor deze service hoeft u van te voren geen afspraak te maken dus u kunt in principe de mobiel direct opsturen nadat u contact met ons hebt gelegd of u brengt een bezoek aan onze winkel in Almelo. Daarnaast kunt u voor eventuele vragen, die betrekking hebben op de reparatie van uw smartphone of over bepaalde onderdelen, contact met ons opnemen door middel van de telefoon. Ook bent u van harte welkom in onze winkel waarin één van onze medewerkers u graag te woord staat.


De waardering van www.sarkis-sat.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.3/10 gebaseerd op 207 reviews.