Nokia Lumia 625

Product vergelijk (0)


Nokia Lumia 625 Digitizer Touchscreen scherm Zwart

Nokia Lumia 625 Digitizer Touchscreen scherm Zwart

Is je Nokia Lumia 625 scherm gebarsten of werkt je touchscreen niet goed meer?  Bestel dan bij ..

€19,95 Excl. BTW: €16,49

Weergeven 1 t/m 1 van in totaal 1

Nokia Lumia 625 onderdelen | Sarkis-Sat.nl

In augustus 2013 lanceerde Nokia haar Nokia Lumia 625, deze smartphone is uitgerust met een 4,7 inch. (10,16 centimeter) beeldscherm dat een resolutie van 480 bij 800 pixels hanteert. Daarnaast bevat het 512 Megabytes aan werkgeheugen en een 5 Megapixel camera die HD 1080p foto’s en video’s kan maken. Hij heeft net zoals de rest van de Lumia reeks van Nokia hetzelfde design, echter is deze smartphone wel wat groter dan de rest. Per Nokia model zijn er dan ook verschillende onderdelen te verkrijgen, zo ook voor de Nokia Lumia 625. Deze onderdelen vindt u in de webshop van Sarkis-Sat.nl, zo kunnen wij u voorzien van een nieuw touchscreen scherm.


Online onderdelen voor de Lumia 625 online kopen

In het assortiment van Sarkis-Sat.nl zult u allerlei handige onderdelen vinden voor de Nokia Lumia 625 waarmee u eenvoudig de reparatie van deze smartphone kunt uitvoeren. De onderdelen die wij leveren voor deze smartphone zijn van ontzettend goede kwaliteit en zullen u niet teleurstellen. Naast deze onderdelen voor de Nokia Lumia 625 hebben wij ook een ruim aanbod aan onderdelen voor smartphones van andere fabrikanten zoals Apple, Sony en Samsung. Al deze producten kunt u vinden in onze gebruiksvriendelijke webshop. Ook bieden wij van Sarkis-Sat een Telefoon Reparatie Service aan waarbij u de smartphone die u gerepareerd wilt hebben naar ons opstuurt. Vervolgens kijkt een ervaren smartphonereparateur naar de mobiel en probeert zijn expertise toe te passen en de telefoon te repareren. Deze wordt vervolgens weer naar u teruggestuurd. U kunt met uw kapotte smartphone ook langskomen in onze winkel in Almelo om hier gelijk de reparatie uit te laten voeren.


Vindt alles wat u nodig bent bij Sarkis-Sat.nl

Het assortiment van Sarkis-sat.nl biedt u een grote keuze aan onderdelen van de beste kwaliteit voor uw smartphone aan. Naast onderdelen kunt u ook allerlei verschillende tools vinden die van pas kunnen komen bij het loshalen van uw smartphone en bij het vervangen van onderdelen zoals de iSesamo opening tool. Heeft u vragen over bepaalde onderdelen of diensten van Sarkis-Sat? Neem dan contact met ons op door middel van de telefoon of mail, ons team zal dan uw vragen zo goed mogelijk beantwoorden. Ook kunt u langs komen in onze winkel in Almelo waar altijd wel iemand aanwezig is die u kan helpen.


De waardering van www.sarkis-sat.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.3/10 gebaseerd op 207 reviews.