HTC-Onderdelen

Verfijnd zoeken

Product vergelijk (0)


Selfie Stick met bluetooth geintegreerd

Selfie Stick met bluetooth geintegreerd

Hét nieuwste model Selfie StickGeschikt voor alle software vanaf iOS 4 en daarboven of Android 3.0 e..

€19,95 Excl. BTW: €16,49

UV-Lijm Voor Smartphone Schermen 50ml

UV-Lijm Voor Smartphone Schermen 50ml

Speciale optische adhesive lijm voor het vastmaken van het touchscreen glas aan het lcd scherm. ..

€14,95 Excl. BTW: €12,36

Weergeven 1 t/m 2 van in totaal 2

Diverse HTC onderdelen | Sarkis-Sat.nl

HTC is een Taiwanese producent van smartphones, het bedrijfis opgericht in 1997. De eerste toestellen die HTC heeft geproduceerd draaidenop Windows, maar tegenwoordig zijn ze overgestapt naar Android. Er zijn verschillendesmartphones te verkrijgen van HTC, zo heeft deze onder andere de HTC Desire,HTC Sensation en de HTC One. Er zijn ook nog weer verschillende modellen vandeze smartphones, de ene is groter dat de ander. Het kan natuurlijk zo zijn datde HTC kapot gaat, dit kan komen door het vele gebruik of doordat deze isgevallen. Gelukkig kunt u dan bij Sarkis-Sat.nl terecht, hier vindt u een ruimaanbod aan onderdelen voor de HTC. Zo hebben we de beste onderdelen voordiverse modellen van de HTC One en de HTC Desire.

Onderdelen voor de HTC online kopen

In de webshop van Sakis-Sat.nl vindt u een ruim aanbod aanonderdelen voor uw HTC smartphone. Zo hebben we diverse schermen, behuizing endaarnaast ook nog handige accessoires en benodigdheden. Hierbij kunt u denkenaan screenprotectors, UV lijm en selfiesticks. U kunt eenvoudig zelf deonderdelen monteren doormiddel van een reparatieset. Op internet vindt u vaak een uitleg over hoe u het beste een onderdeelkunt vervangen, natuurlijk kunt u hiervoor ook contact met ons opnemen.Daarnaast kunnen wij uw smartphone ook voor u repareren, zo kunnen wij ook uw HTCvoordelig repareren.

Ruim aanbod aan smartphone onderdelen

Naast onderdelen voor verschillende modellen van de HTChebben we ook nog een ruime keuze uit diverse andere smartphone onderdelen. Zohebben we de beste onderdelen voor iPhone, Samsung, Sony smartphones en meer.Deze onderdelen variëren van schermen tot speakers en alles is te vinden inonze webshop voor de scherpste prijzen.Heeft u vragen over een van onze artikelen, neem dan gerust contact met ons op.Wilt u meer informatie over onze telefoon reparatie service, dan kunt u onstelefonisch of via de mail bereiken, ook kunt u langskomen in onze winkel. Doorde goede kwaliteit van onzesmartphone onderdelen gaan ze lang mee en kunt u nog een hele tijd door met uwsmartphone. U kunt alle onderdelen eenvoudig online bestellen en veiligafrekenen doormiddel van iDeal, PayPal of overschrijving. 


De waardering van www.sarkis-sat.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.3/10 gebaseerd op 207 reviews.